Post by pretroisculconti on Feb 16, 2022 9:13:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas glitch monetos ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
Vis užsidaro žaidimo viduryje.
Išsaugoti nėra, taigi, jei turite padaryti ką nors kita ir esate paskutiniame amžiuje, turite pradėti iš naujo ir prireiks amžinų, kol susigrąžinsite pažangą ir laimėsite
Reikia daugiau amžiaus
Tas pats dalykas tampa labai nuobodus po 20 minučių. Jie kažką pridėjo, bet jūs turite sumokėti 6 dolerius, kad gautumėte papildomą žaidimo režimą. Negaiškite laiko naudodami šią programą
Age of War Strategy imup
(Auksas
Super
Šiame žaidime nelabai kas vyksta. Po 10 minučių nebenorėsite to žaisti. Tam reikia rimtų atnaujinimų. Manau, kad žaidimas būtų buvęs nuostabus 1990 m.
Visi siuskites labai fainas games
Hay, aš mokykloje žaidžiau šį žaidimą kompiuteryje ir man buvo taip smagu, kad turiu jį žaisti
„Age of war“ reikia atnaujinti, todėl tampa nuobodu
Nauji žaidimo režimai kainuoja per daug, todėl iš tikrųjų gaunate tik tris skirtingus sunkumus. Smagu 20 minučių, kol įveiksi tris sunkumus.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Žaid. automat. xli
2016 m. gegužės 3 d
Age of War Strateške igre exls
Man labai patiko šis geimas, žaisdavau kai buvau 5 metų. Man dabar 10 metų, atradau šį geimą po 5 metų pertraukos
Nepavyko pasukti ekrano, pataisykite
Geras žaidimas, tačiau norint nusipirkti pilną režimą kainuoja tikrais pinigais, taip pat prideda daugiau amžiaus
Mėgstate žaidimą ir kitus dalykus, bet kai įveiksite viską, viskas pasidaro labai nuobodu, tikiuosi, kad gausite daug palaikymo / pinigų, kad sukurtumėte antrąjį, pridėtumėte prie pirmojo ar net sukurtumėte trečią, kas būtų labai ačiū
Tai gerai
Žemos kokybės žaidimas, nuobodus per kelias minutes. Kai tik išeini iš ekrano, kad pamatytum gaunamus pranešimus ir pof... Grįžote į pirmąjį ekraną
Iš tikrųjų tai gana geras žaidimas, bet grafika baisi. Žaidimai trunka per ilgai, todėl jei neprieštaraujate žaisti nuo pusvalandžio iki valandos per žaidimą, sakau pirmyn.
Sukurk žaidimą!
reikia kažko daugiau. panašiai kaip Age Of War 2.
Klasikinis blykstės laiko švaistiklis. Tada jie pridėjo žaidimo režimą už 6,99 USD. Ar tikrai to reikėjo?
Age of War Strategy imup
Labai blogas žaidimas
Neįsikrauna
Kvaila kiekvieną kartą, kai lsoose.u.paleidžiate iš naujo
Tiems, kurie matė „Age of war“ ir iš karto norėjo atsisiųsti, šis žaidimas yra vertas, jis suteikia tą pačią patirtį (BET) Neverta pirkti papildomo turinio, tai tik padaro įprasto žaidimo įveikimo strategiją kitokią, bet lengvesnę, neverta. 5 dolerius, tai tik prideda mechaniką, kuris atlieka specialius judesius, kaip ir jūs, ir tai visai neapsunkina, kai taip nutinka. Ir tai prideda paėmimo ant žemės už papildomus pinigus ir papildomą patirtį, kurios jums net nereikia, jie iš esmės padarė tą patį žaidimą, PRIDĖDAMI pikapų, kad būtų lengviau, o priešai naudojasi specialiaisiais pasiūlymais. Tai ir kartais yra įvairių puolimo strategijų, kai jie siunčia tankų priešus prieš sausumos kariuomenę, dar kartą sakau, tai NĖRA sunkiau, kai taip atsitinka. Turinį įveikiau maždaug per 2 valandas ne dėl turinio kiekio, o dėl to, kad kai kuriuos viršininkus turėjau patekti į kosmosą, kad juos nugalėčiau, ir kiekvieną iš jų įveikiau vienu bandymu. Neverta 5 dolerių, bet tikrai verta dolerio, kad paskatintų pagalvoti, kad gali būti smagiau žaisti žaidimą ilgiau, tiesiog atsisiųskite 2-ojo karo amžių, pažaiskite vieną kartą ir būkite labiau patenkinti.
Man patinka, kad šis žaidimas pagaliau yra mobilus! Tačiau, prašome, PRAŠOME, PADĖKITE ŠĮ ŽAIDIMĄ KELIŲ ŽAIDIMŲ!! Patinka integruoti jį su „Facebook“ ir „Twitter“ ir leisti žmonėms mesti iššūkį draugams vienas prieš vieną. Jei sergate, skirkite 5 žvaigždutes. Bet kol kas neblogai
Ar galite padaryti, kad galėtumėte naudoti įsilaužimo režimą ir atrakinti dalykus, pavyzdžiui, jei įveiksite lengvai 25 kartus, sunkiai įveikiate 10 kartų ir neįmanomą 5 kartus, jei tai padarysite, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis
atėjo į žaidimą. liko prie muzikos.
Šis žaidimas iš pradžių yra įdomus. Prieš metus žaidžiau jį internete ir džiaugiuosi matydamas žaidimą kaip programą. Bet ar tikrai tikitės, kad vartotojai sumokės 6 USD už išplėstinį režimą? Prieš bandydami pavogti vartotojų pinigus, paverskite nemokamą dalį verta
Ar tu juokauji? 7 USD už tai, kas mus „užkabins“ dieną ar dvi? Kurgi ne.
Geras
Žaidimas yra tobulas. Man tai tiesiog nuobodu.
Age of War Strategy imup
Tai geras žaidimas, bet jį reikia tobulinti
Šiam žaidimui BLOGAI reikia žaidimo greičio nustatymo.